Auto

2 to drive

img_carPer 15-03-2018 is 2 to drive definitief van start gegaan. 2 to drive houdt in dat je al vanaf 17 jaar examen mag doen om je autorijbewijs te halen. Je mag al starten met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Ben je geslaagd voor het rijbewijs dan moet je onder begeleiding rijden tot je 18 jaar bent geworden. De rijopleiding blijft verder hetzelfde.

Spoedopleiding in 5 of 10 dagen.

Het is ook mogelijk om je rijbewijs in 5 dagen te halen. Je moet dan wel al in bezit zijn van je theoriecertificaat en overdag over voldoende tijd beschikken.

Reguliere opleiding

Wil je het rijbewijs in een rustiger tempo halen is dat ook mogelijk. Doorgaans wordt er gelest in blokken van 1 of 2 uur.

Tussentijdse Toets

Op ¾ van je opleiding wordt er een tussen tijdse toets afgenomen bij het CBR. Dit wordt gedaan door een examinator. Deze beoordeelt je aan de hand van de exameneisen en geeft aan het einde van de toets aan hoe je ervoor staat en waar nog aan gewerkt moet worden. De toets is in feite hetzelfde als een examen waardoor je op het echte examen weet wat je te wachten staat en daardoor waarschijnlijk niet zo zenuwachtig zult zijn. Tijdens de toets worden ook bijzondere verrichtingen gedaan en als die goed gaan krijg je daar vrijstelling voor op je eerstvolgend examen.

Lespakketten

Het is mogelijk om met losse lessen te werken, dan betaal je gewoon per les contant. Het is ook mogelijk om met pakketten te werken, we starten dan met een startpakket (19 lesuren + examen). Heb je die 19 lessen gehad dan kijken we hoeveel lessen je nog ongeveer nodig hebt en daar komt dan een aanvullendpakket bij. Gemiddeld aantal lessen ligt landelijk  tussen de 35 en 40.
Kijk ook op de prijspagina.

Contact

Neem vrijblijvend contact op!